Sivut

2/10/2014

Mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan.


Hei vaan pitkästä aikaa.Vanhat lukijat ainakin ovat jo varmaan huomanneet, että blogin ulkoasu on muuttunut radikaalisti ja vanhoja postauksia on poistettu. Myöskin erilliset sivut (nukkeprofiilit, muut nuket ja herkkukauppa) ovat kadonneet. Syy siihen on se, että meidän omistaja, Heidi, haluaa alottaa nukkeilunsa puhtaalta pöydältä. 


Se tuskin ketään haittaa...


Voisin tässä hieman kertoa menneestä ja tulevasta....
Noh... Nukkeprofiilit uusitaan heti, kun vaaleaverikkö Dal Sakura, nimeltä Bella saa obitsun ja full custom Pullip Froggy nimeltä Lexi saapuu kustomoinnista. Sillon saat tietää lisää noista tytöistä, minusta sekä tyttärestäni. 


Blogin banneri tulee varmaankin muuttumaan Lexin saavuttua, sillä Heidi suosii tietenkin pullippia, vaikka minä, Harry, olin hänen ensimmäinen nukke. Noh... Ei sille mitään mahda, että Heidi välttämättä haluaa pullipin koristamaan blogin ulkonäköä.


Heidi on myös päättänyt, että blogi keskittyy enemmän pelkkään kuvailuun ja askarteluun, eikä niinkään kuvatarinoihin tai sellaisiin. Heidi myös lupasi päivittää blogiaan ainakin kaksi kertaa viikossa.


Ainiin!


Hankittiin myös koiria.


Koirat ovat Heidin ihka ensimmäiset schleich-eläimet ja tästä alkaakin uusi keräily!


Koirilla ei olekkaan vielä nimiä, joten jätä alle kommenttina nimiehdotuksia! 

Kiitos.

Harry
3 kommenttia:

  1. Toi dalmadialainen ei oo schleissi vaan collet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai, anteeksi epätietoni. :D samassa hyllyssä ne olivat, mutta pitää tästä lähtien olla huomaavaisempi!

      Poista