Sivut

12/05/2012

Ostoksiani ja toiveitani

Heipsuu.

Eilen lähti Harryn obitsu tilaukseen. Harrylla on oikeastaan melko nolo tilanne päällä, sillä hänen stock kroppansa on kirjaimellisesti hajonnu käsiin. -.- Sitä on sitten liimailtu kuumaliimalla oikein urakalla. Eniten häiritsee nuken kaula joka on pitänyt liimata muuhun kroppaan.
  Tilasin Mollamaniasta 27cm slim white obitsun, se oli ainut varastossa oleva obitsu. Ja haluan obbarin ennen joulua!!

Seuraavaksi listalla onkin ensimmäinen pullippini!! :3
Malliltaa hän on Pullip Froggy, 'kotinimeltään' Lexi ja OwO se on söpö!!

Lexi saapuu siis joululahjana mummiltani. Uskomatonta kuinka mummi antoikin mulle näin kalliin joululahjan, arvostan syvästi. :)
Lexi tulee tulevaisuudessa saamaan veljen ja siskon, joista voi lukeakkin alhaalta! Ikää Lexillä on 13 vuotta. Hän tulee lähitulevaisuudessa saamaan myös obbarin. Tykkään Froggyn faceupista ja peruukista tooosi paljon, joten ainut kustomi mitä hänelle tehdään on, että lisätään pari pikkuista pisamaa poskille! Ihii!

Seuraava hankinta onkin sitten Dal! Dal Sakura sulatti mun sydämen ensisilmäyksellä! Se on niin suloinen! Nimeltään hän tulee olemaan Isabella 'Bella' ja ikää 13 vuotta. Bella on tosi suloinen, en usko, että hän tulee saamaan mitään muutoksia obbaria laskematta.


Ostoslistalleni on päätynyt myös yksi Taeyang! Malli on Rayne ja nimekseen hän saa Louis.
 Louis on Lexin isoveli. Ikää Louisilla on 18 vuotta. Hänelle tulee slim obbari, varmaan Harryn vanha jos ostan Harrylle neutralin myöhemmin, en kuitenkaan vielä piiiitkään aikaan. Eyechipit vaihdan, vihreän värin kuitenkin pidän, redhead ja vihreet silmät <333
Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä on pikkuinen Lauren! Malliltaa Little Dal Sona

Lauren on sitten Louisin ja Lexin pikkusisko ja ikää häneltä löytyy 4 vuotta, piskuinen siis!

Nämä ovat sitten tulevat hankintani ja lista laajenee koko ajan! Onneksi nyt on joulu, ja sitten synttärit parin kuukauden päästä ja sitten kesällä pääseenkin ripille! Rahaa kuin sataa, eikun. xD Noh, kyllä tää tästä... Nautin joulusta Harryn sekä Lexin kera. <3

Loppuun voisin laittaa pari kuvaa viime halloweenista jolloin Harry oli pukeutunut Freddy Krugeriksi, ei tosin siltä näyttänyt. ;)


xoxo, Heidi & Harry <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti